044 977 2902
Vastausaika 8-20

Vuokrausehdot

Vuokraaminen

Vuokranantajana toimii Suomen Vuokratukku Oy (2826801-7). Vuokraaja on osapuoli, joka vuokraa tuotteet vuokranantajalta. Suomen Vuokratukku Oy vuokraa tekstiilipesureita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Vuokranantaja omistaa vuokrattavat tuotteet.

Tuotteet varataan vuokralle ja maksetaan pesurivuokraus.fi-verkkopalvelussa. Tuotteet noudetaan käyttöön erikseen valitulta toimipisteeltä.

Tuotteiden palauttaminen

Tuotteet tulee palauttaa noutopisteeseen viimeistään varauksen yhteydessä ilmoitettuun aikaan mennessä. Viimeinen palautusaika vaihtelee eri noutopisteiden kesken. Palautuksen sisältö tulee olla sama, kuin tuotteita noudettaessa. Lisäksi tuotteet tulee puhdistaa tuotteissa ilmoitetun ohjeistuksen mukaan ja tuotteiden tulee olla täysin ehjiä. Mikäli tuotteita ei palaute ilmoitettuun aikaan mennessä, laskutetaan vuokraajalta yhden (1) vuorokauden suuruinen lisävuokra jokaiselta alkavalta päivältä.

Tuotteen rikkoutuminen tai katoaminen

Mikäli tuote rikkoutuu normaalissa, käyttö-ohjeiden mukaisessa käytössä, vuokranantaja ottaa vastuun rikkoutumisesta, eikä vuokraaja ole korvausvastuussa. Mikäli tuote rikkoutuu tilanteessa, jossa vuokraaja käyttää tuotetta käyttöohjeiden vastaisesti, taikka muutoin tuotteen yleisen käyttötarkoituksen vastaisesti, on vuokraaja velvollinen suorittamaan vuokranantajalle uushankintahintaa vastaavan korvauksen. Lisäksi Vuokraaja on velvollinen suorittamaan varastetusta tai kadonneesta tuotteesta vuokranantajalle uushankintahintaa vastaavan korvauksen.

Tuotteelle aiheutuneesta vahingosta tai tuotteen katoamisesta tulee ilmoittaa välittömästi vuokranantajalle. Vuokraaja sitoutuu vuokrausehdot hyväksyessään huolehtimaan tuotteesta parhaansa mukaan. Vuokraajan tulee huolehtia, että hänellä on riittävät tiedot ja taidot käyttää tuotetta, sen kuntoa vaarantamatta. Tarpeen vaatiessa vuokraaja sitoutuu puhdistamaan vuokrattavan laitteen ennen käyttöä, niin ettei se aiheuta kosmeettista vahinkoa. Vuokranantajalla on oikeus periä pantti vuokrattavista tuotteista.

Hinnat

Vuokraushinta on 35€ päivä. Tarkka vuokra-aika ilmoitetaan aina varauksen yhteydessä. Mikäli asiakas jättää noutamatta vuokratun tuotteen tai palauttaa sen etuajassa, ei vuokranantaja korvaa käyttämättä jätettyä tai lyhentynyttä vuokra-aikaa.

Maksutavat

Maksunvälityspalvelun tarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Maksaminen tapahtuu Paytrayl Oyj:n sivuston kautta. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä. Voit maksaa palvelussa joko verkkopankkien verkkomaksupainikkeilla tai korttimaksulla. Maksaminen verkkomaksupainikkeella onnistuu seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Korttimaksu onnistuu yleisimmillä maksukorteilla.

Ongelmatilanteet

Vuokranantaja saa tarvittaessa irtisanoa sopimuksen heti ja vuokraajan tulee välittömästi palauttaa tuote mikäli vuokraaja on antanut vääriä tietoja, laiminlyönyt vuokran maksamisen, hoitanut tuotetta vuokraehtojen vastaisesti tai rikkonut muutoin sopimusta.

Mikäli tuote vioittuu tai katoaa vuokra-aikana, on vuokraaja velvollinen ilmoittamaan siitä viipymättä vuokranantajalle. Varkaustapauksissa on vuokraajan tehtävä ilmoitus poliisille ja myös vuokranantajalle. Mahdollinen vakuutuskorvaus tulee ohjata vuokranantajalle.

Vuokranantajalla on oikeus periä vuokraajalta vuokraajan aiheuttamien vahinkojen, korvaavien tuotteiden tai saatavien perinnästä aiheutuneet kulut toteutuneiden kustannusten mukaisina.

Tarvittaessa lisätietoja vuokrausehdoista saat sähköpostitse.

Yhteystiedot:

Pesurivuokraus.fi/Suomen Vuokratukku Oy
Hakamaantie 20, 90440 Kempele
Puh. 044 977 2902
Y-tunnus 2826801-7

asiakaspalvelu@pesurivuokraus.fi