Mikä on tekstiilipesuri?

Tekstiilipesuri on ylivoimaisesti tehokkain tapa pestä kodin tekstiilipintoja. Kärcher Puzzi 8/1C -tekstiilipesurilla puhdistat ammattimaisen tehokkaasti kodin vaikeastikin tahriintuneet tekstiilipinnat mm. sohvat, nojatuolit, matot, sekä auton istuimet ja verhoilut. Pesuri toimii painehuuhteluperiaatteella. Se suihkuttaa vesi-pesuaineliuoksen pestävälle tekstiilille, jonka jälkeen se imee veden ja lian takaisin säiliöön. Pinta on käsittelyn jälkeen heti raikkaan puhdas ja kuivuu nopeasti. Voit käyttää pesurissa tavallisia kotoa löytyviä pyykinpesuaineita.

Tekstiilipesuria ei tarvitse kuin muutamia kertoja vuodessa, joten ostamisen sijaan se kannattaa vuokrata. Vuokraamalla saat ammattitason pesurin käyttöösi järkevällä hinnalla, sekä aina käyttövalmiina. Vuokraa päiväksi, pese vuodeksi!

Vuokraa helposti:

Katso lähin noutopisteesi ja vuokraa tekstiilipesuri vain 35€/vrk:

Kärcher Puzzi 8/1 C

Kärcher Puzzi 8/1 C on kompakti ja helppokäyttöinen tekstiilipesuri. Kyseessä on ammattikäyttöön tarkoitettu tehokas ja kestävä työkalu. Pesurin käyttö on helppoa, eikä vaadi aiempaa kokemusta. Pesurissa käytetään tavallisia kotoa löytyviä pyykinpesuaineita. Mukaan tulee selkeät käyttö-ohjeet!

Laitteemme ovat säännöllisesti huollettuja, joten niitä on turvallista käyttää.

Helppokäyttöinen

Lisää puhdas vesi ja pesuaine, kytke virta päälle ja pese. Niin helppoa se on. Mukaan tulee myös selkeät käyttö-ohjeet!

Tehokas

Painehuuhteluperiaatteella toimiva tekstiilipesuri syväpuhdistaa pestävän pinnan. Lopputulos on varmasti puhdas ja raikas!

Kevyt ja kompakti

Tekstiilipesuri on vain hiukan normaalia imuria isompi ja painaa kymmenen kiloa. Sitä on siis helppo kuljettaa ja käyttää!

Huoleton

Meiltä vuokraaminen on taatusti turvallista. Laitteemme ovat ammattikäyttöön suunniteltuja, kestäviä työkaluja. Me otamme vastuun mahdollisista normaalikäytössä sattuneista vahingoista!

Käyttökohteita

Kangaspintaiset sohvat ja nojatuolit
Matot
Auton istuimet ja sisäverhoilut
Lastenvaunut ja turvaistuimet
Patjat
Asuntoautojen ja -vaunujen tekstiilit

Vuonna 1935 perustettu perheomisteinen Kärcher on tänä päivänä maailman johtava tehokkaiden ja taloudellisten puhdistusjärjestelmien toimittaja. Kärcherin erottaa kilpailijoistaan huippuluokan suorituskyky, laatu ja alan johtava panos omaan tuotekehitykseen. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Winnendenissä, lähellä Stuttgartia.

&