Tekstiilipesurin vuokraus Rovaniemi

Tekstiilipesurin vuokraus Rovaniemi, Painehuuhtelulaitteen vuokraus Rovaniemi. Vuokra vain 39€/vrk.

Tekstiilipesurin vuokraus Rovaniemi, painehuuhtelulaitteen vuokraus Rovaniemi, höyrypesurin vuokraus Rovaniemi

Sohvan pesu tekstiilipesurilla? Miten pestä patjat? Helpoin tapa pestä matot?

Vuokraamamme tekstiilipesuri on laadukas Kärcher Puzzi 8/1C, joka syväpuhdistaa tehokkaasti pinttyneenkin lian. Tekstiilipesurilla voit pestä sohvat, matot, auton penkit, patjat ja muut kodin kangaspintaiset huonekalut. Voit käyttää tekstiilipesurissa kauttamme ostettua Cleanlux -tehopesuainetta. Kodin tekstiilit kannattaa pestä pari kertaa vuodessa, sillä ne keräävät valtavan määrän pölyä ja likaa. Tekstiilipesuri imee pesuveden likavesisäiliöön, joten tekstiilit kuivuvat muutamassa tunnissa.

Tekstiilipesurin vuokraus Rovaniemi Vuokraa tekstiilipesuri kauttamme tekemällä varaus osoitteesta www.pesurivuokraus.fi. Tekstiilipesurin vuokraus Rovaniemellä onnistuu Hallituskadun Teboililta. Varauksen tekeminen nettisivuillamme vie vain pari minuuttia ja koska varaus maksetaan netissä, on noutopisteessä asioiminenkin nopeaa. Saat noudettua tekstiilipesurin vuokralle joustavasti muun asioinnin yhteydessä. Voit soittaa asiakaspalveluumme aina tarvittaessa, niin opastamme sinua tekstiilipesurin vuokrauksessa ja käyttämisessä.

Sohvan pesu Rovaniemi

Sohvan pesu Rovaniemellä on helppoa ja mukavaa, kun vuokraat tekstiilipesurin. Tekstiilipesurilla peset sohvan näppärästi ilman, että sinun tarvitsee siirtää sohvaa tai irrottaa päällisiä. Imuroi irtoroskat pois ennen pesua. Pese sohva ylhäältä alaspäin mahdollisten valumajälkien estämiseksi. Pesun jälkeen sohva on hieman kostea, mutta kuivuu nopeasti eikä täytteet mene pilalle. Sohva suositellaan pestäväksi pari kertaa vuodessa.

Mattojen pesu Rovaniemi

Mattojen pesu Rovaniemellä kannattaa suorittaa tekstiilipesurilla. Mattojen vienti pesulaan tai pesupaikalle on työlästä, ja mattojen oikeaoppinen kuivaaminen maton värejä levittämättä voi olla hankalaa. Kun peset matot tekstiilipesurilla, sinun ei tarvitse siirtää niitä paikaltaan. Tekstiilipesuri ei kastele mattoa niin märäksi, että lattia kastuisi. Miksi siis raahaisit mattoja muualle, kun voit pestä ne helposti kotona? Sinun ei kuitenkaan tarvitse ostaa hintavaa pesuria omaksesi, sillä me vuokraamme edullisesti laadukasta Kärcher -tekstiilipesuria.

Tekstiilipesurin vuokraus Rovaniemellä - tee se meidän kauttamme!

Tekstiilipesurin vuokraus Rovaniemellä kannattaa tehdä meidän kauttamme, sillä meiltä saat aina käyttövalmiin ja huolletun laitteen käyttöösi. Vuokraaminen osoitteestamme www.pesurivuokraus.fi on turvallista, sillä hyväksyt selkeän vuokrasopimuksen varausta tehdessäsi. Et ole korvausvelvollinen silloin, kun laite menee rikki asianmukaisessa käytössä.

Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiisi koskien tekstiilipesurin vuokrausta ja käyttämistä. Meillä on jo tuhansia tyytyväisiä asiakkaita!

Mihin tekstiilipesuria voi käyttää?

Kärcher -tekstiilipesuri on monikäyttöinen laite, jolla peset helposti kotioloissa monet hankalat paikat kuten:

&