Auton istuimet ja sisäverhoilut

Auton sisäpesu

Tekstiilipesuri eli painehuuhtelualaite on tehokas tapa suorittaa auton sisäpesu. Auton sisäpesu on tekstiilipesurilla paitsi tehokasta, myös nopeaa. Tekstiilipesurilla onnistuu niin auton penkkien kuin muidenkin auton verhoilujen, kuten lattiaverhoilujen ja peräkontin pesu. Tekstiilipesuri soveltuu nimenomaan auton kangaspintaisten istuimien ja verhoilujen pesuun, nahkapinnalle se ei sovellu. Auton sisäpesu tekstiilipesurilla hävittää tehokkaasti myös pinttyneet hajut autosta.

Auton penkkien pesu kannattaa aloittaa selkänojan yläosasta, jolloin mahdolliset valumajäljet saadaan pois pesun edetessä. Myös pinttyneen lian pesu onnistuu hyvin tekstiilipesurilla. Pinttyneen lian pesu voidaan tehdä myös niin, että vesi-pesuaineliuosta suihkutetaan pestävälle pinnalle ja annetaan vaikuttaa hetken. Tarvittaessa tämä toistetaan ja vesi-pesuaineliuoksen vaikutusaikaa lisätään.

Huomioithan, että tekstiilipesuri ei ole tarkoitettu auton imurointiin. Vuokraamamme tekstiilipesurit ovat Kächer Puzzi 8/1 C tekstiilipesureita, joka on tehokas ammattilaismalli. Kärcher-tekstiilipesurit ovat suuressa suosiossa myös ammattifiksareiden keskuudessa. Autofiksaamoiden hinnat pyörivät usein sadoissa euroissa. Tekstiilipesurin eli painehuuhtelulaitteen vuokraus on erittäin edullinen tapa pestä auto uuden veroiseksi. Lisäksi itse tekemällä varmistat parhaan mahdollisen laadun.

Auton sisäpesu kannattaa suorittaa säännöllisesti, jolloin lika ei pääse pinttymään ja verhoilut säilyvät parempikuntoisina. Auton myyntitilanteessa tehty sisäpesu tekstiilipesurilla on pieni ja helppo investointi pistää auto ”myyntikuntoon”.

Höyrypesuri ja tekstilipesuri sekoitetaan usein keskenään, vaikka kyseessä on kaksi eri laitetta. Höyrypesurilla pesu tapahtuu pelkällä höyryllä, eikä pesuaineita käytetä. Vaikka kemikaaliton pesu on lähtökohtaisesti hyvä ajatus, se ei kokemusten mukaan ole yhtä tehokas tapa pestä tekstiilejä kuin tekstiilipesuri. Tekstiilipesurin vuokraus mahdollistaa sen, ettei sinun tarvitse ostaa kallista laitetta nurkkiin pölyämään. Meiltä vuokraamalla saat aina huolletun ja käyttövalmiin tekstiilipesurin käyttöösi ilman kallista hintalappua.

&