Kangaspintaiset sohvat ja nojatuolit

Nojatuolin ja sohvan pesu tekstiilipesurilla.

Tekstiilipesuri on tehokas tapa sohvan pesuun.

Sohvan tekstiilit keräävät ajan saatossa huomattavan määrän likaa, ja tehokas ratkaisu lian poistoon on tekstiilipesurin vuokraus. Ennen sohvan pesun aloittamista kannattaa sohva puhdistaa irtoliasta, ettei se tuki tekstiilipesuria. Tämän jälkeen voit aloittaa sohvan pesun tekstiilipesurilla. Tekstiilipesuri syväpuhdistaa sohvat helposti ja nopeasti.

Tekstiilipesuri eli painehuuhtelulaite toimii painehuuhteluperiaatteella. Pesuaineliuos suihkutetaan ensin sohvan pinnalle ja imuroidaan sen jälkeen pois. Tekstiilipesurilla onnistuu niin tuoreen tahran kuin myös pinttyneen lian pesu. Pinttyneen lian pesussa vesi-pesuaineliuoksen kannattaa antaa vaikuttaa hieman pidemmän aikaa. Tekstiilipesuri ei jätä sohvaan pesuainejälkiä, vaan imuroi pesuaineen tehokkaasti lian mukana likasäiliöön. Pesun jälkeen kannattaa sohva käydä vielä läpi vain imutoimintoa käyttäen, jolloin sohva kuivuu nopeammin. Tehokkaan kuivauksen ansiosta sohvan pinta kuivuu nopeasti käyttövalmiiksi eivätkä täytteet kastu pilalle.

Kun sohvan pesu on suoritettu, kannattaa sohvan tekstiilien antaa vielä hetken kuivua ennen käyttöä. Sohvan pesuun voi käyttää nestemäistä pyykinpesuainetta. Suosittelemme pesemään sohvan noin kaksi kertaa vuodessa. Tekstiilipesuri ei sovellu nahkapintaisen sohvan syväpuhdistamiseen. Vuokraamamme tekstiilipesuri on Kächer Puzzi 8/1 C tekstiilipesuri, jolla saat ammattitason pesutuloksen.

Nojatuolin pesu tekstiilipesurilla.

Tekstiilipesurilla onnistuu myös nojatuolin pesu. Nojatuolin pesu kannattaa aloittaa ylhäältä ja edetä alaspäin, ettei nojatuoliin jää valumajälkiä. Tekstiilipesuri on nojatuolin pesuun huomattavasti tehokkaampi vaihtoehto, kuin esimerkiksi nojatuolille myynnissä olevat pesuvaahdot. Tekstiilipesurin vuokraus on järkevä vaihtoehto kodin tekstiilien pesemiseen. Ostamisen sijaan voit vuokrata tekstiilipesurin juuri silloin kun sitä tarvitset. Huomaathan, että höyrypesuri ei ole sama laite kuin tekstiilipesuri. Kun etsit sohvan tai nojatuolin pesuun soveltuvaa laitetta, kannaattaa silloin valita nimenomaan tekstiilipesuri.

&