Asuntoautojen ja -vaunujen tekstiilit

Asuntovaunun ja asuntoauton sisäpesu

Lomareissun jälkeen asuntovaunu ja -auto vaatii usein perusteellisen siivouksen. Paras ratkaisu asuntovaunun ja asuntoauton tekstiilien pesuun on tekstiilipesurin vuokraus. Tekstiilipesuri on paitsi tehokas, myös helppo ja edullinen ratkaisu asuntoauton ja asuntovaunun sisäpesuun.

Tekstiilipesurilla hoituu tehokkaasti mm:

Ennen sisäpesun aloittamista tekstiilipesurilla kannattaa asuntovaunu / asuntoauto puhdistaa irtoroskista. Tekstiilipesuri ei sovellu roskien imurointiin. Tekstiilipesuri eli toiselta nimeltään painehuuhtelulaite toimii painehuuhteluperiaatteella.

Vesi-pesuaineliuos suihkutetaan pestävälle pinnalle, jonka jälkeen se imuroidaan heti pois. Pesun jälkeen kannattaa pesty kohta käydä vielä läpi vain imutoimintoa käyttäen. Tämä nopeuttaa kuivumista huomattavasti. Asuntoauton ja asuntovaunun sisäpesussa kannattaa ovet sekä ikkunat myös avata pesun ajaksi, jotta sisäilmaan ei jäisi liiaksi kosteutta. Pesty pinta jää tekstiilipesurin jäljiltä hieman kosteaksi eikä ole heti valmis käytettäväksi. Asuntoauton ja asuntovaunun sisäpesussa likaa irtoaa yleensä paljon ja pesu kannattaa suorittaa uudestaan kunnes likaa ei enää irtoa. Tekstiilipesurissa on läpinäkyvä suulake, josta näet irtoaako pestävästä pinnasta vielä likaa. Pinnan pesua jatketaan niin kauan, että imuroitava vesi on puhdasta.

Tekstiilipesurilla onnistuu niin tuoreen tahran kuin pinttyneen lian pesu. Pinttyneen lian pesu tekstiilistä kannattaa tehdä niin, että vesi-pesuaineliuosta suihkutetaan pestävälle pinnalle ja annetaan vaikuttaa hetki ennen imurointia. Myös pinttyneen hajun poisto asuntovaunusta tai asuntoautosta on tehokasta tekstiilipesurilla. Huomioithan, että tekstiilipesuri ei sovellu nahkaisten pintojen pesuun. Tekstiilipesurin ostaminen on kallis investointi. Siispä pesurin vuokraus on järkevä ratkaisu, sillä laitetta tarvitsee usein vain muutamia kertoja vuodessa. Kokeile, kuinka helpoksi olemme tekstiilipesurin vuokrauksen tehneet!

&