Tekstiilipesurin vuokraus Turku

Tekstiilipesurin vuokraus Turku, Painehuuhtelulaitteen vuokraus Turku. Vuokra vain 39€/vrk.

Likaa sohvassa? Aika tehdä vuotuinen mattojen pesu? Tekstiilipesurin vuokraus Turussa?

Tekstiilipesuria vuokraa Turussa Neste K Kaskentie ja Neste K Satakunnantie. Tekstiilipesurin vuokraus Turussa onnistuu helposti osoitteessa www.pesurivuokraus.fi. Varauksen tekemiseen menee yksi minuutti, eikä noutopisteessäkään vaadita kuin henkilöllisyystodistuksen näyttäminen.

Siivousvälinekaapit ovat yleensä täynnä erilaisia moppeja ja imureita, mutta tekstiilipesuri usein puuttuu. Ammattilaismallin tekstiilipesuri on hintava ostaa omaksi, etenkin kun useimmiten laitetta tarvitsee vain joitain kertoja vuodessa. Kaikilla on kuitenkin silloin tällöin tarvetta tekstiilipesurille, sillä matot, sohvat ja autonpenkit kaipaavat säännöllistä pesua. Turussa tekstiilipesurin vuokraus onnistuu helposti, sillä yleensä laitteita on vapaana jollain noutopisteellä jokaiselle päivälle.

Tekstiilipesuri, painehuuhtelulaite vai höyrypesuri?

Käsitteet tekstiilipesuri ja höyrypesuri sekoitetaan usein keskenään. Asiakkaamme hakevat usein hakusanoja "höyrypesurin vuokraus Turku", mutta vuokraavat kuitenkin tekstiilipesurin. Tekstiilipesuri syväpuhdistaa vesi-pesuaineliuoksella, ja imee likaveden takaisin likavesisäiliöön. Tekstiilipesuri puhdistaa paremmin kuin höyrypesuri, joka pesee pelkällä höyryllä. Myös hakusanoja "painehuuhtelulaitteen vuokraus Turku" käytetään usein, ja painehuuhtelulaite onkin toinen nimitys tekstiilipesurille.

Tekstiilipesurin vuokrauspisteet Turussa:

Tekstiilipesurin vuokrauspisteitä Turkuun avataan tulevaisuudessa lisää. Jo olemassa olevat Kaskentien ja Satakunnantien pisteet sijaitsevat keskeisillä paikoilla, joista tekstiilipesurin vuokraus onnistuu jouhevasti muun asioinnin lomassa.

Maton pesu Turku:
Mattojen vienti yleisille pesupaikoille on usein työlästä, eikä talvella pesupaikat ole auki. Pesulahinnat ovat tyyriitä, ja isojen mattojen kantaminen pesulaan on Helpoin tapa on vuokrata tekstiilipesuri, jolloin voit pestä matot siirtämättä niitä paikoiltaan.

Asuntoauton sisäpesu Turku, asuntovaunun sisäpesu Turku:

Asuntoauton ja asuntovaunun sisäpesu on helpointa ja edullisinta suorittaa itse vuokraamalla tekstiilipesurin Turusta. Asuntoauton ja asuntovaunun patjat, penkit ja kokolattiamatot kaipaavat säännöllistä pesua, sillä ne keräävät jo lyhyessä ajassa suuren määrän pölyä ja likaa. Asuntovaunun ja asuntoauton vienti pestäväksi autofiksaamoon tai –huoltamoon maksaa jopa satoja euroja, mutta meiltä vuokraamalla tekstiilipesurin saat ammattimaisen pesutuloksen pienellä hinnalla.

Sohvan pesu Turku, nojatuolin pesu Turku

Sohvan ja nojatuolin pesu aiheuttaa usein harmaita hiuksia, sillä päällisten irrottaminen voi olla vaikeaa ja konepesussa värit usein haalistuvat ja leviävät. Tekstiilipesurilla voit kätevästi pestä sohvan irrottamatta päällisiä. Säännöllinen sohvan pesu pidentää sohvan käyttöikää ja ylläpitää hygieniaa. Pesun jälkeen sohva kuivuu muutamassa tunnissa.

Tekstiilipesurin vuokraus Turussa onnistuu ympäri vuoden ja jokaisena viikonpäivänä, joten voit pestä kodin tekstiilit aina tarpeen vaatiessa lyhyelläkin varoitusajalla.


“Palvelu oli todella näppärä ja laite oli tehokas. Kotimme ei ole varmaan koskaan näyttänyt näin puhtaalta!”

Sari Puhakka, Lieto


Mihin tekstiilipesuria voi käyttää?

Kärcher -tekstiilipesuri on monikäyttöinen laite, jolla peset helposti kotioloissa monet hankalat paikat kuten:

&