Vuokraehdot

VUOKRAAMINEN

Vuokratakseen tuotteita pesurivuokraus.fi -verkkokaupasta, asiakkaan (vuokraajan) on hyväksyttävä nämä vuokraehdot.

Vuokranantajana toimii Wise Rental Services Oy (2826801-7). Vuokraaja on osapuoli, joka vuokraa tuotteet vuokranantajalta. Wise Rental Services Oy vuokraa tekstiilipesureita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, sekä yrityksille Suomeen. Vuokranantaja omistaa vuokrattavat tuotteet.

Tuotteet varataan vuokralle ja maksetaan pesurivuokraus.fi-verkkopalvelussa. Tuotteet noudetaan käyttöön erikseen valitulta toimipisteeltä.

Vuokraajan tulee varmistaa laitteen oikeanlainen toiminta ennen käyttöä. Koska tekstiilipesurissa käytetään vettä, on vesivahingon mahdollisuus olemassa. Vuokraajan tulee varmistaa laitteen oikeanlainen toiminta sellaisessa tilassa, jossa mahdollinen veden valuminen laitteesta ei aiheuta vesivahinkoja (esimerkiksi kylpyhuoneessa).

Vuokraaja on velvollinen tarkastamaan myös laitteen puhtauden ennen käyttöä, niin ettei laite aiheuta vahinkoa esimerkiksi pestävälle pinnalle. Mikäli laitteen oikeanlaista toimivuutta ja puhtautta ei ole varmistettu sellaisissa tiloissa, jossa se ei aiheuta vahinkoa vuokraajan omaisuudelle, ei vuokralleantaja ole velvollinen korvaamaan mahdollisia vahinkoja.

Tuotteiden lainaaminen eteenpäin kolmansille osapuolille on kielletty. Tuotteita ei saa viedä ulkomaille.

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Varaus on mahdollista perua viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkamista. Mikäli perut maksetun varauksesi varausehtojen mukaisesti (viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkamista), saat maksua vastaavan summan korvauksena seuraavassa varauksessasi. Mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen, käyttämätöntä varausta ei korvata.

Ilmoita peruutuksesta sähköpostitse (asiakaspalvelu@pesurivuokraus.fi / 24h) tai puhelimitse (044 977 2902 / 10-19).

TUOTTEIDEN PALAUTTAMINEN

Tuotteet tulee palauttaa noutopisteeseen viimeistään varauksen yhteydessä ilmoitettuun aikaan mennessä. Viimeinen palautusaika vaihtelee eri noutopisteiden kesken. Varausaika on yleensä vuorokauden, alkaen klo 17.00 ja päättyen seuraavana päivänä klo 17.00. Tuotteen voi noutaa käyttöön ja palauttaa vapaasti vuokra-ajan sisällä. Vuokranantaja ei kuitenkaan hyvitä mahdollisesti lyhentynyttä vuokra-aikaa. Palautuksen tulee tapahtua kuitenkin viimeistään vuokra-ajan päättymiseen mennessä. Myöhästyneistä palautuksista veloitamme 50 euron maksun.

Palautuksen sisältö tulee olla sama, kuin tuotteita noudettaessa. Lisäksi tuotteet tulee puhdistaa tuotteissa ilmoitetun ohjeistuksen mukaan ja tuotteiden tulee olla täysin ehjiä. Mikäli tuotteita ei ole puhdistettu huolto-ohjeen mukaan, on vuokranantajalla oikeus periä vuokraajalta puhdistamisesta aiheutuneista kuluista 50 euron maksu.

TUOTTEEN RIKKOUTUMINEN TAI KATOAMINEN

Mikäli tuote rikkoutuu normaalissa, käyttö-ohjeiden mukaisessa käytössä, vuokranantaja ottaa vastuun rikkoutumisesta, eikä vuokraaja ole korvausvastuussa. Mikäli tuote rikkoutuu tilanteessa, jossa vuokraaja käyttää tuotetta käyttöohjeiden vastaisesti, taikka muutoin tuotteen yleisen käyttötarkoituksen vastaisesti, on vuokraaja velvollinen suorittamaan vuokranantajalle uushankintahintaa vastaavan korvauksen. Lisäksi Vuokraaja on velvollinen suorittamaan varastetusta tai kadonneesta tuotteesta vuokranantajalle uushankintahintaa vastaavan korvauksen.

Tuotteelle aiheutuneesta vahingosta tai tuotteen katoamisesta tulee ilmoittaa välittömästi vuokranantajalle. Vuokraaja sitoutuu vuokrausehdot hyväksyessään huolehtimaan tuotteesta parhaansa mukaan. Vuokraajan tulee huolehtia, että hänellä on riittävät tiedot ja taidot käyttää tuotetta, vuokratun laitteen- ja sen käyttökohteen kuntoa vaarantamatta. Vuokranantajalla on oikeus periä pantti vuokrattavista tuotteista.

HINNAT

Vuokraushinta on 39€ vuorokausi sisältäen arvonlisäveron (24%). Tarkka vuokra-aika ilmoitetaan aina varauksen yhteydessä. Mikäli vuokraaja jättää noutamatta tuotteen, ei vuokranantaja korvaa käyttämättä jätettyä tai lyhentynyttä vuokra-aikaa.

MAKSUTAVAT

Maksunvälityspalvelun tarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Maksaminen tapahtuu Paytrayl Oyj:n sivuston kautta. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä. Voit maksaa palvelussa joko verkkopankkien verkkomaksupainikkeilla tai korttimaksulla. Maksaminen verkkomaksupainikkeella onnistuu seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Korttimaksu onnistuu yleisimmillä maksukorteilla.

ONGELMATILANTEET

Vuokranantaja saa tarvittaessa irtisanoa sopimuksen heti ja vuokraajan tulee välittömästi palauttaa tuote mikäli vuokraaja on antanut vääriä tietoja, laiminlyönyt vuokran maksamisen, hoitanut tuotetta vuokraehtojen vastaisesti tai rikkonut muutoin sopimusta.

Mikäli tuote vioittuu tai katoaa vuokra-aikana, on vuokraaja velvollinen ilmoittamaan siitä viipymättä vuokranantajalle. Varkaustapauksissa on vuokraajan tehtävä ilmoitus poliisille ja myös vuokranantajalle. Mahdollinen vakuutuskorvaus tulee ohjata vuokranantajalle.

Vuokranantajalla on oikeus periä vuokraajalta vuokraajan aiheuttamien vahinkojen, korvaavien tuotteiden tai saatavien perinnästä aiheutuneet kulut toteutuneiden kustannusten mukaisina.

TIETOJEN KÄSITTELY

Vuokraaja hyväksyy tietojen käsittelyn Rekisteriselosteen mukaisesti.

LISÄTIETOJA

Tarvittaessa lisätietoja vuokraehdoista saat sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@pesurivuokraus.fi tai puhelimitse numerosta 044 9772 902

&