Vuokraa tekstiilipesuri Vaasassa

Tekstiilipesurin vuokraus Vaasa, Painehuuhtelulaitteen vuokraus Vaasa. Vuokra vain 39€/vrk.

Tekstiilipesurin vuokraus Vaasassa

Tekstiiliipesurin saat vuokrattua kätevästi Neste K Sairaskodinkadulta. Pesuri on todella helppokäyttöinen ja laitteen kyljessä on yksinkertaiset ohjeet laitteen käyttämiseksi. Tarvittaessa asiakaspalvelumme avustaa laitteen käytössä ja vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä.

Lähitulevaisuudessa avaamme Vaasaan lisää toimipisteitä, jotta vuokraus onnistuu entistä helpommin. Tarkista vapaat vuokrausajat ja tee varaus parissa minuutissa. Pesurin saat noudettua kätevästi noutopisteeltä!

Kuinka puhdistaa lastenvaunut ja turvaistuin?

No tekstiilipesurilla tietenkin! Turvaistuimen ja lastenrattaiden pesun ei tarvitse olla työlästä - Jätä kankaiden irrotus ja tarkkojen pesuohjeiden noudattaminen historiaan. Tekstiilipesurilla pestessä sinun ei tarvitse irrottaa kankaita, eikä näin ollen murehtia kankaiden kiinnityksestä. Lisäksi toisin kuin konepesussa, kankaiden värit pysyvät kirkkaina eivätkä kutistu!

Entä patjojen pesu? Kuinka usein ja miten nämä puhdistetaan?

Myös patjojen pesu onnistuu tekstiilipesurilla helposti ja turvallisesti. Patjat kuivuvat jo muutamassa tunnissa käyttövalmiiksi. Suositeltu pesuväli patjoille on pari kertaa vuodessa, sillä ne keräävät valtaisasti pölyä ja likaa. Sinun ei tarvitse kuitenkaan ostaa omaa laitetta, sillä me vuokraamme Vaasassa edulliseen 39 euron hintaan korkealaatuista Kärcher -tekstiilipesuria.

Sohvan pesu Vaasassa

Sohvan puhdistus onnistuu kätevästi tekstiilipesurilla:

  1. Imuroi sohva kauttaaltaan pinta roskien ja pölyn puhdistamiseksi
  2. Pese sohva ylhäältä alaspäin mahdollisten valumajälkien estämiseksi
  3. Tämän jälkeen käy sohva läpi imutoimintoa käyttäen
  4. Sohva kuivuu muutamassa tunnissa!

Kuten patjankin kohdalla, kannattaa sohva puhdistaa pari kertaa vuodessa. Vuokraa siis tekstiilipesuri käyttöösi vuorokaudeksi ja puhdista kotisi tekstiilit vuodeksi!


“Palvelu oli todella näppärä ja laite oli tehokas. Kotimme ei ole varmaan koskaan näyttänyt näin puhtaalta!”

Sari Puhakka, Lieto


Mihin tekstiilipesuria voi käyttää?

Kärcher -tekstiilipesuri on monikäyttöinen laite, jolla peset helposti kotioloissa monet hankalat paikat kuten:

&