Tekstiilipesurin vuokraus Lahti

Tekstiilipesurin vuokraus Lahti, Painehuuhtelulaitteen vuokraus Lahti. Vuokra vain 39€/vrk.

Tekstiilipesurin vuokraus Lahti, painehuuhtelulaitteen vuokraus Lahti, höyrypesurin vuokraus Lahti

Miten pestä sohvan päälliset? Miten puhdistaa turvaistuin? Kuinka pestä lastenrattaat?

Vuokraamamme tekstiilipesuri on korkealaatuinen Kärcher Puzzi 8/1 c. Tekstiilipesuri syväpuhdistaa tehokkaasti pinttyneenkin lian. Hiekka ja lika kuluttavat kangasta ja aiheuttavat tummentumia, joten tekstiilit kannattaa pestä ainakin pari kertaa vuodessa. Tekstiilipesurilla voit pestä matot, sohvat, auton penkit, patjat, turvaistuimen, lastenrattaat ja muut kodin kangaspintaiset tekstiilit.

Tekstiilipesurin vuokraus Lahti

Tekstiilipesurin vuokraus Lahdessa on helppoa ja turvallista kauttamme. Tee varaus osoitteessa www.pesurivuokraus.fi. Varauksen tekeminen on nopeaa, sillä tarvitsemme vain nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Myös maksu suoritetaan netin kautta, joten noutopisteessä asioiminen ei vie kuin pari minuuttia. Tekstiilipesurin vuokraus Lahdessa onnistuu Neste K Karistosta.

Tekstiilipesurin käyttö on helppoa, ja laitteen kyljessä on yksinkertaiset käyttöohjeet. Tekstiilipesurin vuokraaminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta laitteen käytöstä. Asiakaspalvelumme on avoinna joka päivä klo 10-19, ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi koskien tekstiilipesurin vuokrausta ja käyttöä.

Sohvan pesu Lahti

Sohvan pesu Lahdessa kannattaa tehdä tekstiilipesurilla. Imuroi sohva ennen pesua ettei tekstiilipesuri mene tukkoon. Pese sohva ylhäältä alaspäin mahdollisten valumajälkien estämiseksi. Tekstiilipesurissa voit käyttää kauttamme ostettua Cleanlux -tehopesuainetta. Käy sohva läpi pesun jälkeen pelkkää imutoimintoa käyttäen, jolloin sohva kuivuu nopeammin.

Mattojen pesu Lahti

Mattojen pesu Lahdessa on helpointa suorittaa tekstiilipesurilla. Sinun ei tarvitse raahata mattoja pois kotoa tai siirtää niitä pois paikoiltaan, vaan tekstiilipesurilla voit pestä matot niiden omilla paikoillaan. Koska tekstiilipesuri imee veden takaisin likavesisäiliöön, lattiat eivät kastu tai mene pilalle. Matto jää hieman kosteaksi, mutta kuivuu muutamassa tunnissa.

Patjan pesu Lahti

Patjat kannattaa pestä jopa kolme kertaa vuodessa, sillä ne keräävät valtavan määrän hikeä, pölyä ja nöyhtää vaatteista. Tekstiilipesuri syväpuhdistaa patjan tehokkaasti, jättäen patjan hieman kosteaksi. Patja kuivuu jo muutamassa tunnissa, eikä näinollen kastu pilalle.

Tekstiilipesurin vuokraus Lahdessa kauttamme:

Kun tarvitset tekstiilipesuria Lahdessa, tee varaus etsimällä lähin toimipisteesi osoitteesta www.pesurivuokraus.fi. Voit soittaa meille tai olla yhteydessä sähköpostitse, niin vastaamme kaikkiin kysymyksiisi koskien tekstiilipesurin vuokrausta tai käyttöä. Meillä on jo tuhansia tyytyväisiä asiakkaita, kokeile sinäkin!

Mihin tekstiilipesuria voi käyttää?

Kärcher -tekstiilipesuri on monikäyttöinen laite, jolla peset helposti kotioloissa monet hankalat paikat kuten:

&