Tekstiilipesurin vuokraus Vantaa

Tekstiilipesurin vuokraus Vantaa, Painehuuhtelulaitteen vuokraus Vantaa, Höyrypesurin vuokraus Vantaa. Vuokra vain 39€/vrk.

Tekstiilipesurin vuokraus Vantaa – Kodin tekstiilien pesu ammattimaisesti

Kodin tekstiilien pesu Vantaalla on äärimmäisen helppoa! Saat vuokrattua ammattitasoisen tekstiilipesurin kolmelta ei toimipisteeltä:

Varauksen tekeminen onnistuu joustavasti jokaisena viikonpäivänä. Vuokraamalla tekstiilipesurin meiltä, saat ammattimaisen lopputuloksen edulliseen hintaan. Tekstiilipesurilla saat pestyä kaikki kodin tekstiilit kerralla, kuten matot, sohvat ja auton penkit!

Olisiko aika puhdistaa sohva, matot, auton penkit ja muut haasteellisemmat kodin tekstiilit?

Ammattitason tekstiilipesurilla saat puhdistettua kaikki kotisi tekstiilit helposti ja nopeasti. Pesurimme on malliltaan Kärcher Puzzi 8/1 c, joka syväpuhdistaa pinttyneimmänkin lian tehokkaasti. Hiekka, pöly ja lika kuluttavat kangasta ja aiheuttavat tummentumia, joten tekstiilit kannattaa pestä ainakin kahdesti vuodessa. Tekstiilipesurilla saat pestyä mm. matot sohvat, auton penkit, patjat ja muut kodin kangaspintaiset tekstiilit - Vuokraa siis päiväksi ja puhdista vuodeksi!

Tekstiilipesurin vuokraus Vantaalla - säännöllinen tekstiilien pesu ylläpitää hygieniaa

Arjessa sattuu ja tapahtuu - Siksi patjat, sohvat, auton penkit muut kodin tekstiilit pölyttyvät ja likaantuvat vuosien saatossa. Säännöllinen tekstiilipesurin syväpuhdistus ylläpitää kotisi hygieniaa ja parantaa tekstiilien käyttömukavuutta.

Tekstiilipesuria käytettäessä sinun ei tarvitse irroittaa päällysteitä, joka tekee puhdistuksesta helppoa ja nopeaa. Tehokkaalla tekstiilipesurilla saat tummentuneista ja tahrautuneista patjoista, sohvista ja muista kodin tekstiileistä jälleen uudenveroiset!


“Palvelu oli todella näppärä ja laite oli tehokas. Kotimme ei ole varmaan koskaan näyttänyt näin puhtaalta!”

Sari Puhakka, Lieto


Mihin tekstiilipesuria voi käyttää?

Kärcher -tekstiilipesuri on monikäyttöinen laite, jolla peset helposti kotioloissa monet hankalat paikat kuten:

&