Mikä on tekstiilipesuri?

Tekstiilipesuri on ylivoimaisesti tehokkain tapa pestä kodin tekstiilipintoja. Kärcher Puzzi 8/1C -tekstiilipesurilla puhdistat ammattimaisen tehokkaasti kodin vaikeastikin tahriintuneet tekstiilipinnat mm. sohvat, nojatuolit, matot, sekä auton istuimet ja verhoilut. Pesuri toimii painehuuhteluperiaatteella. Se suihkuttaa vesi-pesuaineliuoksen pestävälle tekstiilille, jonka jälkeen se imee veden ja lian takaisin säiliöön. Pinta on käsittelyn jälkeen heti raikkaan puhdas ja kuivuu nopeasti. Tekstiilipesuri ei tarvitse vesiliitäntää, vaan voit laittaa veden ja pesuainee tekstiilipesurissa olevaan säiliöön. Tekstiilipesuri on kompaktin kokoinen ja helposti liikuteltava. Kokonsa vuoksi tekstiilipesurilla onnistuu tehokkaasti myös ahtaampien tilojen pesut, kuten esimerkiksi asuntoautot ja -vaunut. Tekstiilipesurissa käytetään tekstiilinpesuainetta, jota voi ostaa rautakaupasta, tai vuokrauksen yhteydessä varaussivultamme. Mikäli ostat pesuaineen kauttamme, se luovutetaan yhdessä tekstiilipesurin kanssa. Annostele pesuainetta n. 1dl säiliölliseen vettä. Tekstiilipesurimme ovat helppokäyttöisiä ja kaikista pesureista löytyy yksinkertaiset käyttö-ohjeet laitteen kyljestä.

Tekstiilipesuria ei tarvitse kuin muutamia kertoja vuodessa, joten ostamisen sijaan se kannattaa vuokrata. Vuokraamalla saat ammattitason tekstiilipesurin käyttöösi järkevällä hinnalla, sekä aina käyttövalmiina. Vuokraa päiväksi, pese vuodeksi!

Vuokraa helposti:

Katso lähin noutopisteesi ja vuokraa tekstiilipesuri vain 35€/vrk:

Kärcher Puzzi 8/1 C

Kärcher Puzzi 8/1 C on kompakti ja helppokäyttöinen tekstiilipesuri. Kyseessä on ammattikäyttöön tarkoitettu tehokas ja kestävä työkalu. Pesurin käyttö on helppoa, eikä vaadi aiempaa kokemusta. Mukaan tulee selkeät käyttö-ohjeet!

Tekstiilipesurimme ovat säännöllisesti huollettuja, joten niitä on turvallista käyttää.

Helppokäyttöinen

Lisää puhdas vesi ja pesuaine tekstiilipesurin säiliöön, kytke virta päälle ja pese. Niin helppoa se on. Mukaan tulee myös selkeät käyttö-ohjeet!

Tehokas

Painehuuhteluperiaatteella toimiva tekstiilipesuri syväpuhdistaa pestävän pinnan. Lopputulos on varmasti puhdas ja raikas!

Kevyt ja kompakti

Tekstiilipesuri on vain hiukan normaalia imuria isompi ja painaa kymmenen kiloa. Sitä on siis helppo kuljettaa ja käyttää!

Huoleton

Meiltä vuokraaminen on taatusti turvallista. Tekstiilipesurimme ovat ammattikäyttöön suunniteltuja, kestäviä työkaluja. Me otamme vastuun mahdollisista normaalikäytössä sattuneista vahingoista!

Käyttökohteita

YHTEISTYÖSSÄ KÄRCHER

Kärcherin valmistamat tekstiilipesurit ovat ylivoimaisesti markkinoiden parhaimpia. Teemmekin tiivistä yhteistyötä Kärcherin kanssa, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen tekstiilipesurin vuokralle!

&