Tekstiilipesurin vuokraus Helsinki

Tekstiilipesurin vuokraus Helsinki, Painehuuhtelulaitteen vuokraus Helsinki, Vuokra vain 39€/vrk.

Kuinka tekstiilipesurin vuokraus Helsingissä onnistuu?

Tekstiilipesurin saat helposti vuokrattua Helsingin alueelle sivujemme kautta - Aloita syöttämällä postinumerosi! Vuokrauspisteitä Helsingissä on yhteensä 13 ja lisää avataan jatkuvasti. Tarvittaessa saat pesurin vuokrattua myös kotiovelle toimitettuna!

Olisiko aika puhdistaa sohva, matot, auton penkit ja muut haasteellisemmat kodin tekstiilit?

Ammattitason tekstiilipesurilla saat puhdistettua kaikki kotisi tekstiilit helposti ja nopeasti. Pesurimme on malliltaan Kärcher Puzzi 8/1 c, joka syväpuhdistaa pinttyneimmänkin lian tehokkaasti. Hiekka, pöly ja lika kuluttavat kangasta ja aiheuttavat tummentumia, joten tekstiilit kannattaa pestä ainakin kahdesti vuodessa. Tekstiilipesurilla saat pestyä mm. matot sohvat, auton penkit, patjat ja muut kodin kangaspintaiset tekstiilit - Vuokraa siis päiväksi ja puhdista vuodeksi!

Tekstiilipesurin vuokraus Helsingissä - säännöllinen tekstiilien pesu ylläpitää hygieniaa

Arjessa sattuu ja tapahtuu - Siksi patjat, sohvat, auton penkit muut kodin tekstiilit pölyttyvät ja likaantuvat vuosien saatossa. Säännöllinen tekstiilipesurin syväpuhdistus ylläpitää kotisi hygieniaa ja parantaa tekstiilien käyttömukavuutta.

Tekstiilipesuria käytettäessä sinun ei tarvitse irroittaa päällysteitä, joka tekee puhdistuksesta helppoa ja nopeaa. Tehokkaalla tekstiilipesurilla saat tummentuneista ja tahrautuneista patjoista, sohvista ja muista kodin tekstiileistä jälleen uudenveroiset!


“Palvelu oli todella näppärä ja laite oli tehokas. Kotimme ei ole varmaan koskaan näyttänyt näin puhtaalta!”

Sari Puhakka, Lieto


Mihin tekstiilipesuria voi käyttää?

Kärcher -tekstiilipesuri on monikäyttöinen laite, jolla peset helposti kotioloissa monet hankalat paikat kuten:

&