Auton penkkien pesu

Kärcherin tekstiiilipesurilla teet taikoja autosi kangaspenkeille! Katso lähin toimipisteesi & varaa. Vuokraa tekstiilipesuri käyttöösi vain 39€/vrk

Auton penkkien pesu jää monesti tekemättä, vaikka onkin olennainen osa auton perusteellista puhdistusta. Likaiset ja nuhjaantuneet penkit aiheuttavat tunkkaisen ilman auton sisätilaan, vaikka pintapuolisesti auto näyttääkin puhtaalta. Penkkien likaisuutta ja tunkkaisuutta on vaikea käsittää, ennen tekstiilipesurilla puhdistamista - Likaisen ja puhdistetun penkin ero hämmästyttää!

Auton verhoilun ja penkkien puhdistus painepesurilla saattaa ajatuksena kuulostaa toimivalta - Tällöin kuitenkin penkkien kuivattaminen on lähes mahdotonta. Kärcher Puzzi 8/1C tekstiilipesurilla saat penkit puhdistettua ja raikastettua uudenveroisiksi. Ammattilaiskäyttöön suunniteltu (mutta erittäin helppokäyttöinen) tekstiilipesuri irrottaa lian ja pölyn äärimmäisen tehokkaasti. Kärcherin tekstiilipesurilla saat penkit myös tehokkaasti kuivattua, joka tekee siitä ylivertaisen muihin vaihtoehtoihin verrattuna.

Ohjeet auton penkkien pesuun:

  1. Vuokraa edullisella vuorokausihinnalla (39€) tekstiilipesuri. Mukana saat helpot käyttöohjeet!
  2. Aloita imuroimalla koko auto huolella, jotta irtoroskat eivät tuki pesurin imuletkua
  3. Laita pesuri ohjeita noudattaen käyttövalmiiksi ja valitse sopivan kokoinen imusuulake
  4. Käytä auton penkkien pesuun pesuainetta, jonka saat ostettua varauksen yhteydessä
  5. Käynnistä pesuri. Suihkuta veden ja pesuaineen seosta tasaisesti kaikkialle istuimeen
  6. Mikäli penkissä on näkyviä tahroja, voit antaa pesuaineliuoksen vaikuttaa hetken
  7. Laita imuteho päälle ja aloita likaveden poisto hitain, rauhallisin vedoin
  8. Käy lopuksi penkit lävitse pelkkää imutehoa käyttäen. Läpinäkyvästä suulakkeeesta näet, kuinka kauan likaista vettä irtoaa penkistä
  9. Auton penkit kuivuvat pintakuivaksi pesurin avulla, mutta anna niiden kuivua ilmavasti muutama tunti ennen käyttöönottoa

Auton verhoilu ja penkit kannattaa pestä pari kertaa vuodessa, vaikka näkyvää likaa ei olisikaan. Penkkeihin kertyvä pöly sekä hiekka haurastuttavat verhoilua, joten säännöllisillä pesuväleillä pidennät penkkien käyttöikää.

Auton penkkien lisäksi pesurilla saat puhtaaksi myös muut istuimet, asuntovaunun patjat ja veneiden tekstiilit. Huomioi kuitenkin, ettei tekstiilipesuri sovellu nahkaisten istuimien pesemiseen, sillä se on tarkoitettu vain kangaspinnoille.

Kaikki tekstiilit kerralla puhtaiksi

Tekstiilipesurilla auton penkit saadaan puhtaaksi nopeasti, joten vuokratessasi laitteen vuorokaudeksi, ehdit samalla puhdistaa myös muut ajoneuvot - Tai vaikka kaikki kodin tekstiilit!

Pesurivuokraus.fi tarjoaa likaisten tekstiilien kanssa tuskailevalle edulisen ja varman tavan raikastaa auto uudenveroiseksi. Painehuuhtelulaite Kärcher Puzzi 8/1C on autostaan huolta pitävän puhdistajan paras kaveri!

&