Lastenvaunut ja turvaistuimet

Lastenvaunujen ja turvaistuimien pesu tekstiilipesurilla.

Tekstiilipesurin vuokraus on erinomainen keino lastenvaunujen ja turvaistuimien pesuun.

Lastenvaunujen ja turvaistuimen kankaiden pesu kotikonstein ei usein tuota haluttua lopputulosta. Tekstiilipesurin vuokraus on ratkaisu ongelmaan.

Helppokäyttöisellä ja tehokkaalla tekstiilipesurilla saat lastenvaunuista ja turvaistuimista uudenveroiset. Tekstiilipesurin vuokraus ei ole koskaan ollut näin helppoa. Turvaistuimen ja lastenvaunujen pesu tekstiilipesurilla ei vaadi kankaan irroittamista, eivätkä kankaat myöskään kutistu pesussa.

Ennen pesun aloittamista kannattaa lastenvaunut ja turvaistuimet puhdistaa irtoliasta, ettei se tuki tekstiilipesuria. Lastenvaunujen ja turvaistuimen pesu kannattaa aloittaa ylhäältä ja edetä alaspäin, jolloin mahdolliset valumajäljet saadaan pois pesun edetessä. Jos kyseessä on pinttyneen lian pesu, kannattaa pesuainelioksen antaa vaikuttaa pinttyneeseen kohtaan hetken ennen imurointia. Lopuksi pesty pinta kannattaa käydä vielä läpi vain imua käyttäen, mikä nopeuttaa lastenvaunujen ja turvaistuimen kuivumista. Kun pesu on suoritettu, kannattaa tekstiilien antaa kuivua hetki ennen käyttöä. Turvaistuimien ja lastenrattaiden pesuun voit käyttää nestemäistä pyykinpesuainetta. Lastenrattaiden ja turvaistuimen pesu kannattaa tehdä muutamia kertoja vuodessa, jolloin tekstiilit pysyvät parempikuntoisina.

&