Matot

Mattojen pesu tekstiilipesurilla

Tekstiilipesuri on tehokas keino mattojen pesuun ja puhdistukseen kotona.

Tekstiilipesurilla onnistuu maton pesu tehokkaasti kotioloissa. Mattojen pesu talvella on haastavaa, kun yleiset mattojenpesupaikat eivät ole käytössä. Tekstiilipesurin vuokraus on ratkaisu ongelmaan. Vuokraamalla tekstiilipesurin voit suorittaa mattojen pesun ilman, että mattoja tarvitsee siirtää. Tekstiilipesuri on käytännössä ainoa vaihtoehto suorittaa kokolattiamattojen pesu tehokkaasti ja nopeasti.

Tekstiilipesurin vuokraus on ekologinen ja tehokas ratkaisu siivoukseen. Tekstiilipesurilla onnistuu niin tuoreiden tahrojen, kuin pinttyneen lian pesu. Säännöllisellä mattojen pesulla matot pysyvät uudenveroisina pidempään, eivätkä ne pääse tummumaan pinttyneestä liasta. Matto on hyvä puhdistaa irtoliasta ennen tekstiilipesurin käyttöä. Puhdistuksessa voit käyttää apuna esimerkiksi mattopiiskaa. Näin maton pesu tekstiilipesurilla antaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Tekstiilipesuri eli painehuuhtelulaite toimii nimensä mukaan painehuuhteluperiaatteella. Pesuaineliuos suihkutetaan maton pinnalle, annetaan vaikuttaa hetken ja imuroidaan sen jälkeen pois. Imuroidessa voit käyttää myös painehuuhtelua samanaikaisesti. Pesun jälkeen kannattaa matot käydä läpi pelkkää imutoimintoa käyttäen. Tekstiilipesuri jättää matot hieman kosteiksi, joten niiden on hyvä antaa kuivua ennen käyttöä. Matot keräävät usein todella paljon likaa, joten mattojen pesu kannattaa suorittaa huolella ja useaan kertaan peräjälkeen. Tekstiilipesurin suulake on läpinäkyvä, joten pystyt katsomaan milloin matosta irtoaa enää puhdasta vettä. Näin tiedät, että matto on varmasti puhdas.

Tekstiilipesurin vuokraus on edullinen tapa saada tämä tehokas painehuuhtelukone käyttöösi. Silloin kun tekstiilipesurin käyttö on satunnaista, kannattaa tekstiilipesuri vuokrata. Näin säästää selvää rahaa, eikä tekstiilipesuri ole turhaan kotona viemässä tilaa. Meiltä saat aina käyttövalmiin ja säännöllisesti huolletun pesurin vaivattomasti käyttöön, juuri silloin kun sitä tarvitset. Tekstiilipesurin käyttäminen ei siis vaadi enää kalliin tekstiilipesurin ostamista itselle.

&