Patjat

Patjojen pesu tekstiilipesurilla.

Tekstiilipesurin vuokraus on tehokas ja ekologinen tapa pestä patjat kotona.

Patjat keräävät ajan saatossa huomattavan määrän ns. näkymätöntä likaa, ja tehokas ratkaisu lian poistoon on tekstiilipesurin vuokraus. Patjojen pesu tekstiilipesurilla parantaa nukkumisen hygieniaa huomattavasti.

Vuokraa tekstiilipesuri vuorokaudeksi, ja pese kaikki talouden patjat yhdellä kertaa, samalla hinnalla. Tekstiilipesurilla patjojen pesu on helppoa ja tehokasta. Lisää vain vesi ja pesuaine, niin tekstiilipesuri on käyttövalmis. Ennen patjan pesun aloittamista kannattaa patja puhdistaa irtoroskista, ettei roskat tuki tekstiilipesuria. Tämän jälkeen voit aloittaa patjan pesun tekstiilipesurilla.

Tekstiilipesuri eli painehuuhtelulaite toimii painehuuhteluperiaatteella, jossa vesi-pesuaineliuos suihkutetaan ensin patjan pinnalle ja imuroidaan sen jälkeen pois. Mikäli patjassa on selviä tahroja tai pinttymiä, kannattaa vesi-pesuaineliuoksen antaa vaikuttaa likaiseen kohtaan hetken aikaa. Patjan pesu tekstiilipesurilla poistaa myös pinttyneen hajun patjasta. Pesun jälkeen kannattaa patja käydä läpi pelkkää imutoimintoa käyttäen. Tämä nopeuttaa patjan kuivumista huomattavasti. Tekstiilipesurista ei jää patjaan pesuainejälkiä, vaan laite imuroi pesuaineet tehokkaasti lian mukana likavesisäiliöön. Patjan pesun jälkeen kannattaa patjan antaa kuivua muutaman tunnin, jotta kaikki kosteus haihtuu pois. Patjan pesuun voi käyttää nestemäistä pyykinpesuainetta. Suosittelemme patjojen pesua tehtäväksi vähintään kaksi kertaa vuodessa. Näin takaat hygienian säilymisen patjan käytössä.

Vuokraamme Kärcher Puzzi 8/1 C tekstiilipesuria, joka on tehokas ammattilaismalli. Yleisesti luullaan, että tekstiilipesuri ja höyrypesuri on sama asia. Höyrypesuri pesee pelkällä höyryllä, eikä ole yhtä tehokas laite kuin tekstiilipesuri. Siksi patjojen ja muidenkin tekstiilien pesuun kannattaa käyttää nimenomaan tekstiilipesuria. Yleensä tekstiilipesuria käytetään vain muutamia kertoja vuodessa ja uutena tekstiilipesurin hankintahinta on satoja euroja. Vuokraamalla tekstiilipesurin meiltä, saat aina käyttövalmiin laitteen helposti ja edullisesti.

&