Sängyn puhdistus

Sängyn pesu – Tekstiilipesuri tekee siitä helppoa. Sängyn perusteellinen puhdistus raikastaa kodin. Vuokraa tekstiilipesuri käyttöösi vain 39€/vrk

Milloin viimeksi olet tehnyt perusteellisen puhdistuksen sängyllesi? Puhdistamalla sängyn raikastat makuuhuoneen ilmaa, parannat unen laatua, sekä pidennät merkittävästi sängyn käyttöikää. Monesti esteenä sängyn ja patioiden pesulle nähdään sen haasteellisuus.

Kärcherin tekstiilipesurilla saat kuitenkin homman hoidettua tehokkaasti ja vaivattomasti. Esimerkiksi vahingon sattuessa hajun ja tahran perusteellinen poisto voi olla todella haastavaa; tahrakohdan raikastaminen soodalla ei poista ongelmaa. Tekstiilipesurilla saat tämän kaltaisetkin tilanteet hallintaan!

Sängyn puhdistus suoritetaan säännöllisesti

Kaikki tietävät puhtaiden petivaatteiden tuoksun - Puhtaisiin lakanoihin on yksinkertaisesti ihana pujahtaa. Monesti emme kuitenkaan tule ajatelleeksi patjan puhtautta. Petauspatjan ja muun sängyn pesu koetaan turhan työlääksi, joten ne jätetään usein huomiotta. Sängyn patjasuojuksilla saat suojattua patjaa paremmin, mutta suojuksesta huolimatta patja pölyttyy.

Vaahtomuovi- sekä superlonpatjaan kertyy nimittäin melkoinen määrä pölyä, kuollutta ihosolukkoa sekä muuta likaa. Jo muutamassa kuukaudessa uutuuden raikkaus hälvenee sängystä ja tilalle tulee tunkkaisempi ja likaisempi tuoksu. Eräs vaihtoehto on pestä patja höyrypesurilla, joka raikastaa pinnan ja tappaa bakteereja, mutta se ei ulotu sängyn syvempiin kerroksiin.

Paras vaihtoehto sängyn tehokkaaseen pesuun ja raikastamiseen on Kärcherin tekstiilipesuri. Tehokkaalla painehuuhtelutoiminnolla pesuri suihkuttaa pesuaineen ja veden liuoksen syvimpiin kerroksiin ja irrottaa lian ja pölyn tehokkaasti. Merkittävänä etuna höyrypesuriin verrattaessa tekstiilipesuri imee kaiken veden ja pesuaineen pois, jättäen jäljelle raikkaan ja tuoksuvan sängyn.

Kuinka usein pesua tulisi suorittaa? Suosituksena on, että patjat pestäisiin viiden kuukauden välein, jotta raikkaus patjoilla säilyisi. Tämä saattaa kuulostaa melko tiuhalle. Ihminen kuitenkin hikoilee valtavasti viikon aikana (keskimäärin seitsemän litraa), joten pesuvälin tulee ollakin suhteellisen tiuha.

Näin pidät sängyn puhtaana:

Puhtaassa sängyssä nukut paremmin!

Jotta saat sänkysi houkuttelevan raikkaaksi, vuokraa meiltä ammattitason tekstiilipesuri! Kärcher Puzzi 8/1C -pesurin varaat helposti sivustomme kautta ja voit noutaa sen haluamastasi noutopisteestä. Palvelupisteitä löytyy ympäri Suomea, joten lähimmän noutopisteen löydät syöttämällä postinumerosi.

&