Sohvan pesu tekstiilipesurilla

Sohvan pesu tekstiilipesurilla

Sohvan pesuun on useita konsteja, joilla varmasti saadaan kohtuullsia tuloksia. Kuitenkin valtaosa keinoista ovat todella aikaa vieviä ja vaativat päällysteiden irroittamista. Kun peset sohvan tekstiilipesurilla, sinun ei tarvitse irroittaa päällysteitä - Näin sohvan puhdistus on tehokasta ja edullista. Saat kauttamme pesurin vuokrattua vuorokausihinnalla, joten sohvan pesun lisäksi ehdit samalla puhdistaa matot ja auton istuimet!

Sohvan pesu tekstiilipesurilla päihittää kaikki niksien kikkakolmoset, sillä sen avulla sohva puhdistuu syvimpiä kerroksiaan myöten. Painehuuhteluun perustuva sekä tehokkaalla imutoiminnolla varustettu Kärcher Puzzi 8/1C -tekstiilipesuri tuottaa ammattimaista puhdistamista kotioloissa. Pelkän pesurin, veden sekä pesuaineen avulla nuhjuisempikin sohva saa uudenveroisen ulkonäön!

Vanhan sohvan jatkoaika

Arjessa sattuu ja tapahtuu. Vuosien saatossa sohvan pinta joutuu väkisinkin koville - Kaatuneet nesteet ja röpöttyneet ruoat jättävät monesti ikäviä muistijälkiä. Sohvan alkuperäisväri muuttuu, kun käytössä olevat osat tummenevat. Monesti sohvan rungon verhoilut eivät ole irroitettavaa sorttia, joten niiden peseminen saattaa tuntua mahdottomalta. Istuintyynyjen päälliset taas saa irroitettua ja pestyä, jonka vuoksi pestyjen päällisten ja pesemättömien välille syntyy huomattavia kontrastieroja.

Mikä sitten avuksi? Sohvan säännöllinen imurointi edesauttaa sohvan kunnossa pysymistä, sillä pöly ja roskat kuluttavat kankaan kuituja ja haurastuttavat kangasta. Kokonaisvaltaisemman puhdistuksen saat kuitenkin tekstiilipesurilla. Näin saat kirittyä kontrastia, kun rungon verhoilut löytävät alkuperäisen värinsä. Tekstiilipesurin käyttö pakottaa pehmusteiden uumeniin pesiytyneet liat ja pölyt nousemaan pesuveden mukana likavesisäiliöön, joka tekee siitä imuriin verrattuna ylivertaisen.

Sohvan peseminen tekstiilipesurilla on helppoa

Sohvan imurointi kannattaa suorittaa huolellisesti ennen pesurin käyttöä, sillä imurilla saat irrotettua pinnalla olevat roskat ja pölyn. Imuroinnin jälkeen pääset tekemään itse puhdistuksen pesurilla, jolloin sohvasta saadaan puhdas ja raikkaan tuoksuinen. Sohvan pesuaineeksi soveltuu mainiosti tekstiilipesurin kanssa käytettävä pesuaine, jonka saat kätevästi ostettua vuokrauksen yhteydessä. Pesuaineen käyttö on sohvan pesussa suositeltavaa, sillä sen pehmentämä vesi pääsee paineen avulla tunkeutumaan syvemmälle tekstiilin kuituihin.

Kuinka itse pesu tulee suorittaa? Sohva pestään ylhäältä alaspäin, jotta mahdolliset valumajäljet häviävät. Pesuaineen ja puhtaan veden seos pääsee syvälle sohvan kerroksiin ja ja imutoiminnon avulla vuosien varrella kerääntynyt lika ja pöly saadaan poistettua. Vaikka sohva näyttäsikin pintapuolisesti puhtaalta, lian määrä monesti yllättää. Pesurin syväpuhdistus nimittäin nostaa sohvan uumeniin pesiytyneen lan esille!

Sohvasta tulee käyttökuntoinen jo muutaman tunnin kuluttua pesusta, sillä lopuksi suoritettava imutoiminto poistaa pesuainejäämät sohvasta. Pinta saattaa tuntua hetken kostealta, mutta lian alta paljastunutta, jopa uudenveroista sohvan pintaa on mukava katsella!

&