Tahranpoisto

Tekstiilipesuri on tehokkain vaihtoehto tahranpoistoon! Vuokraa tekstiilipesuri käyttöösi vain 39€/vrk

Tekstiilipesuri on tehokkain vaihtoehto tahranpoistoon!

Tahranpoisto kankaista saattaa usein olla haasteellista. Lopputulos voi tuntua ikävävältä, kun tehokkaat tahranpoistoaineet saattavat vaurioittaa tekstiilipintaa, sekä haalistaa kangasta. Erityisen haasteellista on tahranpoisto huonekaluista, mikäli tekstiilipinta ei ole irrotettavaa sorttia, eikä tekstiilejä saada konepesuun.

Internetistä löydät valtavan määrän tahranpoistovinkkejä. Tahranpoisto kotikonstein vaatii usein paljon vaivaa ja aikaa, jotta kankaasta saadaan tahraton. Äärimmäisen tehokas keino tahranpoistoon on Kärcher Puzzi 8/1C -tekstiilipesuri, jolla poistat tahrat kokonaisvaltaisesti syvimmistäkin kerroksista. Pesurin avulla tahraisempikin tekstiilipinta saa alkuperäisen värinsä takaisin.

Tahranpoisto kotikonstein

Mustikkaa villamatossa? Kahvia sohvatyynyillä? Kuulostaa tutulta! Etenkin lapsiperheissä tekstiilit tuppaavat tahraantumaan. Niksit tahranpoistoon tulevat varmasti tutuksi; Internet on pullollaan keinoja, jotka ovat todettu toimivaksi.

Soodan ja etikan yhdistelmä tahran poistamiseksi on yksi suosituimmista keinoista. Yhdessä ainesosat aiheuttavat kemiallisen reaktion, joka irrottaa likaa sekä joitakin tahroja tehokkaasti. Sooda voi myös yksinään toimia, kun se sekoitetaan veteen. Liuoksesta muodostaa tahnaa, joka levitetään tahran päälle ja annetaan hetken vaikuttaa. Pois pestessä esimerkiksi suklaan aiheuttamat tahrat irtoavat yleensä soodan avulla.

Tahranpoisto auton penkistä

Etenkin lapset ja lemmikit ovat toisinaan sotkuista matkaseuraa. Auton penkit saattavat sotkeutua, mikäli esimerkiksi ruoka-annokset leviävät pitkin penkkejä ja lattioita. Erityisesti auton penkkien kohdalla tahranpoisto tulisi tehdä mahdollisimman pian tahrojen ollessa tuoreita. Painehuuhteluun perustuvalla tekstiilipesurillla tuoreet tahrat irtoavat ilman esiliottamista tai vahvan tahranpoistoaineen käyttöä. Pinttyneille tahroille esipesu ennen varsinaista pesua on tarpeellinen.

Eräs turvallinen ja ekologien tahranpoisokeino on sappisaippua. Sillä saat sitkeimmätkin tahrat haalistumaan ja katoamaan kokonaan, kun viimeistelet työ vielä Kärcherin tehokkaalla tekstiilipesurilla. Pesuri mukana tilattava tekstiilien pesuaine tehostaa lian irrottamista syvemmistäkin verhoilukuiduista sekä pehmusteista.

Vuokraa tekstiilipesuri ja poista kaikki kodin tahrat

Tahranpoisto kannattaa suorittaa aina mahdollisimman pian vahingon satuttua. Aina se ei kuitenkaan ole mahdollista. Vuokraamalla ammattikäyttöön tarkoitetun Kärcher Puzzi 8/1C -tekstiilipesurin saat kaikki kertyneet likatahrat poistettua saman päivän aikana. Tekstiilipesurilla peset, puhdistat ja raikastat niin matot, sängyt, sohvat, kuin auton istuimet.

Tekstiilipesurilla saat edullisesti uudistettua kodin tekstiilipinnat hellävaraisesti. Kodistasi tulee puhtaine tekstiilipintoineen entistä houkuttelevampi ja raikkaan tuoksuinen!

&