Tahranpoisto

Tekstiilipesuri viimeistelee tahranpoiston

Tahranpoisto onnistuu kätevästi pesurilla!

Tahranpoisto kankaasta on usein haastavaa. Lopputulos ei aina ole miellyttävä, sillä tehokkaat tahranpoistoaineet saattavat vaurioittaa tekstiilipintaa sekä haalistaa kangasta. Erityisesti huonekalujen tahranpoisto on usein vaativaa, mikäli tekstiilipintaa ei saa irti koneellista pesua varten.

Netti on pullollaan tahranpoistovinkkejä, joiden avulla tahroja voi kokeilla poistaa. Tahranpoisto kotikonsteilla vaatii usein reilusti viitseliäisyyttä, jotta kangas saadaan tahrattomaksi. Erinomaiseksi avuksi tahranpoistoon kannattaakin käyttää Kärcher Puzzi 8/1C -tekstiilipesuria, joka poistaa tahrat tehokkaasti myös pinnan alta. Pesurin avulla tahraisempikin tekstiilipinta saa alkuperäisen värinsä takaisin.

Tahranpoisto kotikonstein

Mustikkaa villamatossa tai veritahroja sohvalla? Kuulostaa tutulta! Etenkin lapsiperheissä monet erilaiset tahrat ovat hyvin tuttuja, ja tahroja voi olla melkeinpä missä tahansa. Tahranpoisto niksit tulevatkin tutuiksi, mikäli tahtoo kodin tekstiilien pysyvän hyvässä kunnossa. Netistä löytyy runsas määrä eri tahratyypeille kohdistettuja niksejä, joiden tehokkuus on todettu toimivaksi.

Tahranpoisto soodan ja etikan avulla perustuu niiden yhdessä aiheuttamaan kemialliseen reaktioon. Tämä kuohuva reaktio irrottaa likaa sekä joitakin tahroja tehokkaasti. Myös pelkkä sooda tahranpoistossa voi olla toimiva, kun se sekoitetaan veden kanssa sopivaksi tahnaksi, joka levitetään tahran päälle vaikuttamaan, jonka jälkeen se pestään pois. Esimerkiksi suklaatahrat sohvasta irtoavat yleensä soodan avulla.

kotikonstein tehtävää tahranpoistoa on helppo tehostaa tekstiilipesurin avulla. Esimerkiksi mustikan aiheuttama tahra villamatolla voi haalistua lähes huomaamattomaksi kiehuvan sitruunamehun avulla, mutta jättää kuitenkin maton laikukkaaksi ja epäsiistin näköiseksi. Tekstiilipesurin avulla tahran saa vaivattomasti pois sekä samalla voi pestä ja raikastaa koko maton vaivattomasti.

Tahranpoisto auton penkistä

Auton istuimet sotkeutuvat etenkin, jos autossa matkustajana on lapsia sekä lemmikkejä. Mäkkärin autokaistalta haettu hampurilaisannos saattaa levitä pitkin penkkejä sekä lattioita, eikä auto näytä tämän jälkeen enää kovinkaan siistiltä. Tahranpoisto auton penkeistä kannattaisi tehdä heti, kun tahrat ovat tuoreita. Onneksi painehuuhteluun perustuvalla tekstiilipesurilla tuoreet tahrat lähtevät ilman erillistä esiliottamista tai tahranpoistoaineiden käyttöä.
Mikäli auton istuimien tahrat ovat pinttyneet, on hyvä tehdä esipesua ennen varsinaista pesemistä.

Turvallinen sekä ekologinen tahranpoistaja on sappisaippua. Sen avulla istuimien sitkeimmätkin tahrat haalistuvat sekä häviävät kokonaan, kun viimeistelee tahranpoiston Kärcherin tehokkaalla tekstiilipesurilla. Pesuriin tarkoitettu tekstiilien pesuaine tehostaa lian irtoamista syvemmistäkin verhoilun kuiduista sekä pehmusteista.

Vuokraa tekstiilipesuri ja poista kaikki kodin tahrat

Tahranpoisto kannattaa suorittaa aina mahdollisimman tuoreeltaan, mutta aina se ei onnistu. Vuokraamalla ammattikäyttöön tarkoitetun Kärcher Puzzi 8/1C -tekstiilipesurin voit poistaa kaikki kotiin kertyneet likatahrat saman päivän aikana. Tekstiilipesuri pesee, puhdistaa ja raikastaa niin matot, sängyt, sohvat kuin auton istuimetkin.
Pesurin vuokraaminen on edullinen tapa uudistaa pinttyneetkin kodin tekstiilipinnat hellävaraisesti. Koti näyttää puhtaine tekstiilipintoineen taas houkuttelevalta ja tuoksuu raikkalta!

Katso lähin noutopisteesi tästä!

&